Μέθοδοι Εκμάθησης

Διαδραστικός Πίνακας

(σε όλα τα τμήματα)


Ο "έξυπνος" πίνακας είναι ένα εργαλείο διδασκαλίας που συμβαδίζει με τις απαιτήσεις των σημερινών παιδιών. Ένα μέσο που διευκολύνει την κατανόηση και "χρωματίζει" το μάθημα. Τραβά την προσοχή των μαθητών και τους καθίστα ενεργούς μέσω της αμφίδρομης επικοινωνίας.

Μουσικοκινητική Αγωγή

(για Pre - junior, A - junior & B - junior)


Τραγούδια που διδάσκουν και ψυχαγωγούν ταυτόχρονα. Ξεσηκωτικές μελωδίες που βοηθούν τους μαθητές να μάθουν τα γράμματα, τα νούμερα, τα μέρη του σώματος, τις μέρες της εβδομάδας κτλ., κάνοντας συγκεκριμένες κινήσεις ανάλογα με την πληροφορία που ακούν. Με αυτή τη μέθοδο τα παιδιά “ζουν” το μάθημα και αποκτούν καλύτερα εφόδια για τις τάξεις που ακολουθούν.

Ηλεκτρονικοί υπολογιστές/ Ηλεκτρονικό βιβλίο (e-book)

(σε όλα τα επίπεδα)


Δίνουμε τη δυνατότητα στους μαθητές μας να χρησιμοποιούν Η/Υ και να εξασκούν τις γνώσεις τους με το ηλεκτρονικό βιβλίο (e-book). Τα παιδιά μπορούν να ακούσουν το μάθημα της ημέρας ξανά , να ανατρέξουν στις σημειώσεις του καθηγητή. Και να κάνουν επανάληψή πριν το τεστ, παίζοντας παιχνίδια που περιλαμβάνουν την υλη όλου του κεφαλαίου.

Κουκλοθέατρο/ Θεατρικό παιχνίδι

(για Pre - junior, Α - junior & Β - junior)


Βοηθά στην ανάπτυξη της φαντασίας των παιδιών και προάγει την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, καθώς συμμετέχουν σε ιστορίες που τους συναρπάζουν. Χρησιμοποιώντας την Αγγλική γλώσσα υποδύονται ευχάριστους χαρακτήρες, βάζοντας από νωρίς τις βάσεις για μια καλή προφορά. Επίσης, ενθαρρύνονται ακόμα και τα πιο εσωστρεφή παιδιά να αποκτήσουν περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Βρείτε μας στο χάρτη


KΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ OUR WAY
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ - ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ


Ελάτε σε επαφή

  • Τηλέφωνο: 211 012 2497
    Κινητό: 693 624 3814, 693 624 3822
  • Βρείτε μας στο Facebook
  • Email: info@our-way.gr
  • Διεύθυνση: Βλαστού Π. 16 & Κωνσταντά
    111 43 Αθήνα, Πατήσια (έναντι Λεοντείου)